Portugalia shton strukturat pritese per turistet!

Written by on 11/05/2018

Portugalia kete vit vjen me 81 struktura te reja turistike per turistet pasi eshte nje prej destinacioneve me te preferuara per sezonin veror. Sipas te dhenave te autoriteteve te turizmit vendas pritet qe sezoni veror te mbyllet me me shume se 40 milione netqendrime per qytetet kryesore qe perbejne preference per turistet e huaj. Madeira dhe Lisbona mbeten destinacionet me te kerkuara per kete vit nga turistet nderkohe rezervime rekord po regjistrohen edhe per Algarvet dhe Azoret.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist