Prespa, nje destinacion gjithnje e me i pelqyer!

Written by on 11/05/2018

Ne saj te resurseve natyrore , Prespa po terheq perdite e me shume turiste. Sipas autoriteteve qe menaxhojne parkun kete vit eshte vene re nje rritje e theksuar e turisteve vendas dhe te huaj ne Prespe me gati 10% me shume se nje vit me pare. Shtimi i perditshem i varkave dhe tavernave ne breg te liqenit, le per te kuptuar se atje ka nje potencial te jashtezakonshem eko-turistik qe mund te perfshije  veprimtari te ndryshme turistike. Prepsa tashme eshte prezantuar si nje vend i veçante i turizmit te natyres, aventures dhe te kultures. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist