Policia e Shtetit prezanton masat kryesore per sezonin turistik

Written by on 06/06/2018

Policia e Shteti do te jete ne gatishmeri per te garantuar nje sezon turistik sa me te mire, duke ofruar per pushuesit e huaj dhe ata vendas pushime te sigurta dhe me shume rend. Autoritetet vendore jane shprehur se fundmi se per nje nga problemet shqetesuese per pushuesit siç jane motoret e ujit, do te merren masa te rrepta. Vec tyre masa do te merren nga organet perkatese  edhe per zhurmat e krijuara nga bizneset pas orarit te lejuar. Nderkohe per te garantuar nje sezon te qete turistik, do te aktivizohen punonjes shtese te policise dhe do te ndertohen nenstacionet provizore policie ne 31 zona plazhi dhe 7 zona turistike malore dhe kulturore.


Current track

Title

Artist

Background