Perfundon rikonstruksioni i rruges Korce- Voskopoje – Polene

Written by on 30/08/2018

 

Ka perfunduar puna per rikonstruksionin e plote i rruges Korçe-Voskop-Polene-Korçe me gjatesi 16 km. Sipas Fondit Shqiptar te Zhvillimit, rruga e re ka nje gjeresi asfalti qe varion nga 4.5 deri ne 6.5 meter dhe eshte e pajisur me sinjalistiken e nevojshme vertikale e horizontale. Kjo rruge pritet te kete ndikimi ne rritjen e turizmit, pasi bashkohet ne nje pjese te saj edhe me rrugen per ne Voskopoje. Investimi i nisur ne maj te vitit te kaluar u zbatua ne kuader te Projektit te Qeverise Shqiptare per Rehabilitimin e Akseve Rrugore Prioritare ne vend.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist