Përfundon restaurimi i Mozaikut tëTiranës

Written by on 19/06/2019

 

Restaurimi i mbulesës së Mozaikut të Tiranës realizuar nga sektori i kryeqytetit i Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare Durrës, ka përfunduar. Monumenti i kulturës i  kategorisë së parë, do të jetë siti arkeologjik më i vizituar i Tiranës. Mozaiku ka vlerë të veçantë kulturore dhe historike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist