Përfundon ndriçimi i Kalasë së Beratit dhe pamjet janë mahnitëse!

Written by on 24/02/2021

Pas asaj së Shkodrës, ka përfunduar ndriçimi artistik edhe në Kalanë e Beratit. Si investim nga Ministria e Kulturës, projekti synon ta bëjë të vizitueshme kalanë edhe gjatë mbrëmjes, duke thithur një numër të madh turistësh vendas dhe të huaj.

Ndër monumentet më të mëdha historike të Ballkanit, Kalaja e Beratit e  ndriçuar si kurrë më parë, rifiton madhështinë e saj - Balkanweb.com -  News24


Current track

Title

Artist

Background