Brukseli urdhëron gjashtë shtete: Hapni kufijtë brenda 10 ditëve!

Written by on 24/02/2021

Belgjika, Danimarka, Finlanda, Gjermania, Hungaria dhe Suedia janë urdhëruar të hapin kufijtë tokësorë brenda 10 ditëve. Ky vendim i prerë nga Brukseli vjen për të  shmangur shkeljen e legjislacionit të BE-së që sanksionon lirinë e lëvizjes brenda kontinentit.

Lajm i keq : Kufijtë e BE-së mund të mbeten të mbyllur! - GazetaBlic

Ky hap konsiderohet i domosdoshëm për të shmangur katastrofën ekonomike dhe për të rinisur aktivitetin ekonomik në mënyrë që të arrihet niveli para pandemisë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background