Për herë të parë vizitorët lejohen të vizitojnë rrënojat e lashta

Written by on 24/06/2019

 

 

Gërmimet e reja në zonën e strukturës moderne në muzeun e Akropolit në Greqi, I lejojnë për herë të pare vizitorët të shëtisin në lagjen e lashtë athinase. Muzeu strehon skulptura të rëndësishme të cilat konsiderohen si kryevepra të antikitetit grek. Turistët të cilët kanë nisur vizitat në rrënojat e lashta, kanë mbetur të mahnitur nga mozaikët dhe sisteme të veçanta të cilat konsiderohen të sofistiukuara për kohën.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist