Per here te pare ne shqiperi,nisma kunder ndotjes se detit mesdhe!

Written by on 21/03/2019

Eshte mbyllur takimi dy ditor I mbajtur ne Tirane me perfaqesues te vendeve te mesdheut. Ekspertiza dhe kontributi I tyre eshte vendimtar per te ndermarre veprime te perbashketa ne nivel rajonal me qellim reduktimin e ndotjes ne vendet tona dhe rritjen e cilesise se jetes. Ky takim qe per here te pare mbahet ne kryeqytetin e Shqiperise dhe organizohet nga plani I veprimit te mjedisit te organizates se kombeve te bashkuara do te jete nje shtyse konkrete kunder ndotjes se shkaktuar ne detin mesdhe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist