Pekini, nje prej qyteteve me te kerkuara nga sipermarresit e rinj!

Written by on 29/11/2018

Me zhvillimin e shpejte te teknologjise se Inteligjences Artificiale, te internetit me shpejtesi shume te larte dhe investimeve shume te vlefshme ne industine energjitike, Pekini po shnderrohet ne nje prej qyteteve me te kerkuara ne bote nga sipermarresit e rinj. Duke qene nje prej kryeqyteteve me popullsine me te madhe ne bote dhe duke pasur nje prej gjuheve me te veshtira perben problem per nje numer te madh sipermarresish qe duan te shkojne te punojne ne Pekin dhe te investojne aty. Pavaresisht te gjitha gjerave pozitive qe u thane me siper dhe qe po terheqin nje numer te madh sipermarresih, nuk duhet te harroni edhe faktin se integrimi ne kulturen vendase nuk eshte aspak i lehte.Veshtiresite fillojne qe nga transporti publik, i cili eshte i mbingarkuar. Ajri ne qytet eshte shume i ndotur dhe kjo ka qene nje prej arsyeve kryesore qe ka shtyre nje numer te madh banoresh vendas te shkojne ne qytete apo shtete te tjera.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist