Pas 60 vitesh nis puna në hidrocentralin më të madh! Ja çfarë do të përfitojë Shqipëria!

Written by on 24/12/2019

Gjatë vitit 2020 Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare parashikon të ketë gati studimin e fizibilitetit të hidrocentralit të Skavicës, duke i hapur rrugë ndërtimit të kësaj vepre të rëndësishme. Studimi ka koston në vlerën e 1.5 milion eurove, fond i akorduar nga Korniza e Investimeve të Ballkanit Perëndimor .Hidrocentrali i Skavicës u projektua në vitin 1960, krahas hidrocentraleve të Fierzës Komanit dhe Vaut të Dejës mbi lumin Drin por ai nuk u realizua kurrë.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist