Parashikime ekonomike nxjerrin jashtë loje shtetin më të fuqishëm

Written by on 24/12/2019

Rritja ekonomike globale do të jetë e përgjysmuar dekadën tjetër, krahasuar me një dekadë më parë thotë njësia e inteligjencës “ The Economist”.Fondi Monetar Ndërkombëtar, kohët e fundit uli pritshmëritë globale të rritjes  për vitin 2019 me 3%, për shkak të ndikimit të tensioneve tregtare mes ShBA-së dhe Kinës. Bota tani duhet të mësohet me një ekonomi të ngadalësuar kineze.

 


Current track

Title

Artist

Background