Parku Karaburun-Sazan “sigurohet” nga ankorimet e anijeve turistike

Written by on 13/06/2019

 

 

Në parkun Karaburun-Sazan, janë vendosur 5 bova ankoruese të anijeve turistike. Bovat do të elemionojnë dëmtimet e mundshme nga ankorimet në vende të papërcaktuara. Infrastruktura ankoruese duhet të respektohet nga turistët dhe operatorë turistikë. Bovat sinjalizojnë kufijtë e parkut i cili është pasuri e përbashkët në të cilën duhet të ketë përkujdesje dhe jo përfitime.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist