Kanadaja ndalon produktet plastike!

Written by on 12/06/2019

 

 

Kanadaja ka deklaruar se deri në vitin 2021 do të ndalojë plotësisht produktet plastike. Sipas autoritetit kanadez , modeli është ai i listës së hartuar nga Bashkimi Europian në mars të këtij viti. Produktet me materiale plastike të të biodegradueshme , do të prodhohen me materiale alternative të qëndrueshme. Gotat plastike dhe produktet e duhanit të filtrave duhet të kenë etikë të qartë që tregon praninë e plastikës në produkte , si duhet të hidhen dhe ndikimin negative në mjedis. Marrëveshja ka vendosur objektivin  e grumbullimit të shisheve plastike prej 90% deri në vitin 2029.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist