Pandemia nxit fenomenin e ri: Turizëm për vaksina!

Written by on 01/03/2021

Gjermania është një udhëheqëse botërore në industrinë farmaceutike. Pavarësisht kësaj, vendi aktualisht po përjeton një mungesë të vaksinave të koronavirusit, duke vonuar përhapjen e tij në mesin e popullatës gjermane. Sidoqoftë “Lufthansa” po shqyrton një zgjidhje ekskluzive dhe të re për këtë problem. Bëhet fjalë për fluturimet e turizmit të vaksinave në Moskë.

What COVID-19 vaccines mean for recovery of travel MSMEs | Leaders  International

Ky fenomen po përhapet gjerësisht dhe konsiston në bërjen e udhëtimeve nëpër destinacione ku dikush mund të vaksinohet kundër koronavirusit në një datë më të hershme sesa në shtetin e tij të lindjes. Kostoja e paketës e cila përfshin dy udhëtimet për dy dozat e vaksinës “Sputnik V” thuhet të jetë rreth 1. 000 euro./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist