Oki Air, bashkëpunim i mirë mes Tiranës dhe Podgoricës!!

Written by on 03/05/2019

Workshop-I i Vas Tour vazhdon në PREMIUM BEACH HOTEL, dhe pjesëmarrësit duket se janë të kënaqur me rezultatet e tij. Ky fillimi sezon do të vijë me informacione dhe me “fortifikime’, nga ana e agjensive turistike . Oki Hodzic, përfaqësues i Oki Air, është shprehur për Radio Travel ,se bashkëpunimi turistik mes Tiranës dhe Podgoricës është i shkëlqyer. Ne nje lidhgje te drejtperdrejte me Radio Travel ai tha se premisat janë më të larta dhe  se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist