OBT: Teknologjia dhe inovacioni ne funksion te zhvillimit kulturore e turistik!

Written by on 16/11/2018

Seminari Nderkombetar i Organizates Boterore te Turizmit i mbajtur keto dite ne Iran mbi shfrytezimin e turizmit kulturor permes Inovacionit dhe Teknologjise perfundoi me nje thirrje per pjesemarrjen e komunitetit ne zhvillimin e turizmit kulturor duke perdorur teknologjite me te fundit. Atraksionet kulturore dhe trashegimia jane çelesi per zhvillimin e turizmit ne shume vende te botes, dhe inovacioni dhe teknologjia mund t’i bejne keto atraksione me te arritshme duke ruajtur thelbin e tyre. Sekretari i pergjithshem i OBT theksoi gjithashtu se zhvillimi dhe ruajtja e trashegimise kulturore duhet te jete pjese e planeve lokale dhe kombetare per zhvillimin socio-ekonomik nepermjet turizmit dhe teknologjise.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist