Një tjetër qytet në Itali shet shtëpitë për 1 euro!

Written by on 13/03/2021

Një qytet tjetër në Itali është në shitje për 1 euro. Këtë herë, qyteti i bukur i Laurenzana në Italinë Jugore po ofron shtëpi për shumë pak para dhe ndryshe nga rastet e tjera nuk kërkohet asnjë depozitë paraprake. Blerësit e ardhshëm duhet të paraqesin një propozim rinovimi dhe një plan të detajuar të dizajnit.

Laurenzana is latest Italian town selling homes for $1

Gjithashtu, rinovimi duhet të fillojë brenda tre muajve nga blerja e pronës dhe duhet të përfundojë brenda tre vjetësh. Në një intervistë, Kryetari i Komunës së Laurenzana, Michele Ungaro tha se: “Ne duam që kjo aventurë të jetë një kënaqësi, jo një barrë. Kjo është arsyeja pse ne nuk po kërkojnë ndonjë garanci depozite për t’u siguruar që punët do të kryhen shpejt”./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background