Rregullat e karantinës për ata që udhëtojnë në Malajzi

Written by on 13/03/2021

Të gjithë qytetarët që duan të udhëtojnë drejt Malajzisë duhet të tregojnë rezultatet e testit negativ të PCR-së, të kryer jo më vonë se 72 orë përpara nisjes.

Pas mbërritjes në destinacion është e detyrueshme një karantinë 7-ditore.

Malaysia | Aga Khan Development Network

Më tej, autoritetet malajziane mund t’ju kërkojnë t’i nënshtroheni një testi COVID-19 pas mbërritjes dhe një testi shtesë në ditën e 5-të të karantinës suaj./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist