Një kod për mbrojtjen e turistëve! Ja kur do të jetë gati

Written by on 09/06/2021

Organizata Botërore e Turizmit po punon për një Kod Ndërkombëtar për Mbrojtjen e turistëve. Kodi synon të ofrojë një “rrjet të sigurt” për udhëtarët në gjithë botën. Mbi 100 vende po punojnë me Organizatën Botërore të Turizmit, përfshirë linjat ajrore, hotelet, agjensitë e udhëtimeve dhe operatorët turistikë.

Drafti final i Kodit Ndërkombëtar për Mbrojtjen e Turistëve do të jetë gati në vjeshtë. Ai do t’i shërbejë turistëve në raste emergjente si pandemia, por edhe ndaj tërmeteve, cunameve apo të papriturave të tjera./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background