Një cmim për mbrojtësen e leopardëve të dëborës!

Written by on 30/04/2019

 

Një grua nga Mongolia  është vlerësuar me cmim, pas fushatës së saj të suksesshme , për të mbrojur habitatin e leopardëve të dëborës. Ajo bindi qeverinë për të krijuar rezerva të mëdha natyrore, dhe anulloi 37 kontrata minerare në zonë. Ajo është një ndër gjashtë mbrojtësit e mjedisit që i është aderuar cmim për vitin 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist