Nis kontrolli në hotelet e qyteteve turistike

Written by on 25/06/2019

 

 

Hotelet dhe njësitë e tjera akomoduese do të kalojnë në kontrollin e task-forcës së ngritur  me qëllimin për të garantuar një sezon veror të sigurtë dhe cilësor. Task Forca , do të jetë në terren deri me 20 korrik , për të verifikuar kushtet e lejeve mjedisore në raste të strukturave akomoduese . Rreth 3 mijë struktura do të jenë një fokusin e kontrolleve të vazhdueshme. Minstria e Turizmit pret që ky vit të mirëpresë 600 mijë turistë më shumë se 1 vit më parë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist