Nis inventarizimi i Pyjeve dhe Kullotave

Written by on 21/07/2018

Nis inventarizimi i Pyjeve dhe Kullotave

Drejtoria e Pyjeve prane Agjencise Kombetare te Mjedisit po kryen Inventarin Kombetar te Pyjeve dhe Kullotave  2018-2019. Per me se dy jave, vazhdon puna e grupeve te terrenit per matjen dhe grumbullimin e te dhenave, ne rrjetin e siperfaqeve prove ngritur nga konsulenca suedeze ne kuader te ketij inventari. Inventari eshte nje prej elementeve te rendesishme qe i shtohet masave te tjera per mbrojtjen dhe shtimin e siperfaqeve pyjore ne vendin tone.

 
 

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist