Nga 1 janari 2020 fëmijët e porsalindur do të marrin një dhuratë speciale!

Written by on 30/12/2019

Një shpërblim prej 2000 eurosh për çdo fëmijë të lindur në Greqi, pritet të votohet në parlament, sapo ai të rinisë nga puna në janar, por nga ai do të përfitojë çdo fëmijë i lindur nga1 janari 2020. Gjysma e parë e përfitimi që arrin shumën prej 1000 eurosh do ti shpërndahet menjëherë prindërve pa ndonjë aplikim të kërkuar, ndërsa pjesa tjetër e eurove do të paguhet gjashtë muaj pas lindjes së fëmijës. Fëmijët e lindur në Greqi nga qytetarët që nuk janë nga vendet e Bashkimit Europian në vitin 2020 dhe 2021 do ta marrin gjithashtu përfitimin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist