Nis testimi i sistemit të ri të idendifikimit në aeroport, ja çfarë pritet të sjellë procedura e veçantë!

Written by on 30/12/2019

Në aeroportin  e Fiumicinos ka nisur testimi i sistemit të ri të identifikimit biometrik të fytyrës që mundëson tranzitin më të shpejtë dhe të sigurtë të pasagjerëve. E gjithë procedura përshpejton procesin e check-init, të kontrolleve të sigurisë dhe të akomodimit në avion të pasagjerëve duke reduktuar kështu kohën e pritjes së tyre. Ky është aeroporti i parë në Itali që po eksperimenton këtë procedure.Në këtë fazë që zgjat 6 muaj projekti u adresohet vetëm atyre që udhëtojnë nga Roma drejt Amsterdamit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist