Nëse përdor cigare elektronike në këtë vend, arrestohesh!

Written by on 20/11/2019

Filipiniet do të ndalojnë përdorimindhe prodhimin  e cigareve elektronike  dhe do të arrestojnë këdo që I përdor ato. Njoftimi ka ardhur nga vetë presidenti Rodrigo Duerte. “Unë do ta ndaloj atë sepse është toksike dhe qeveria ka fuqinë të marrë masa për të mbrojtur shëndetin publik dhe interesin publik “, ka thënë presidenti Filipinas në një konferencë për shtyp. Ai më parë ka ndaluar edhe pirjen e duhanit në vende publike. “Kushdo që kapet duke përdorur cigare elektronike në publik do të arrestohet” ka përfunduar presidenti.Industria e cigareve elektronike ka shënuar një rritje të shpejtë, mirëpo është përballur me një reagim në rritje të publikut për shqetësimet e përdorimit nga të rinjtë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist