Nëse keni një ide inovative për mjedisin, do të merrni çmim prestigjoz nga Mbretëria e Bashkuar!

Written by on 03/01/2020

Duka dhe dukesha e Kembrixhit, William dhe Keit kanë shpallur një çmim global për të mbëshetur nismat që lidhen me problemet klimatike, duke premtuar një dekadë aksion për të shpëtuar planetin. Nga viti 2021, deri në vitin 2030 , pesë fitues do të marrin çmimin “Earthshot”.Në para, çmimi do t’i akordohet individëve dhe organizatave që do të gjejnë zgjidhje për problematikat e mjedisit. Nisma e princit do të prezantohet zyrtarisht këtë vit , në konventën për biodiversitet në Kinë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist