Janari vendos rekord në qytetin e temperaturave të ftohta!

Written by on 03/01/2020

Një rekord i ri i temperaturave të larta janë rregjistruar në muajin janar në një qytet norvegjez.  Sipas Shërbimit Meteorologjik, temperatura në qytetin e vogël Sundalsora ka arritur 19 gradë celcius. Qyteti rrethohet nga malet e pjerrëta dhe njihet për sportet ekstreme. Edhe në qytete të tjera u rregjistruan temperatura të larta , të pazakonta për stinën e dimrit.

 


Current track

Title

Artist

Background