Në thellësinë  oqeanit Atlantik ka ujë të ëmbël

Written by on 28/06/2019

 

 

Në bregun verilindor të Amerikës , poshtë oqeanit Atlantik ka ujë të ëmbël. Rezervuari gjigand me ujë të ëmbël është më i madhi në planetin tonë. Zbulimi konsiderohet i një rëndësie të madhe sepse shieht si një potencial I jashtëzakonshëm për Tokën, popullësia e të cilës sa vjen dhe rritet. Për vite me radhë , kompanitë të cilat kërkonin naftë në det , kishin gjetur xhepa uji të pasur, por nuk dihej me saktësi sa ujë kishte aty. Mendohet se uji ka qenë akull I ngecur mes shtresave shkëmbore , dhe më vonë është shkrirë. 

MA0RF3 North Atlantic Ocean, Enniscrone, Co. Sligo, Ireland


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist