Ne gjysmen e pare te vitit 6200 vizitore ne Amfiteatrin e Durresit

Written by on 10/07/2018

Ne gjysmen e pare te vitit 6200 vizitore ne Amfiteatrin e Durresit

Amfiteatri i Durresit po terheq gjithnje e me shume turiste vendas dhe te huaj. Amfiteatri i lashte eshte vizituar gjate periudhes janar-qershor nga rreth 6200 turiste. Te dhenat i ka bere te ditura Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare Durres, qe ka shtuar se nga kjo shifer gati 3000 prej tyre jane turiste te huaj pjesa tjeter vendas. Vizitoret e huaj kane qene nga shtete te ndryshme si SHBA, Gjermania, Anglia, Polonia, Suedia, Franca, Itali e Kina. Fale bashkepunimit me agjencite turistike ne Shqiperi dhe jashte saj, eshte bere i mundur koordinimi per nje mbarevajtje sa me te mire te vizites ne objektet e trashegimise kulturore te Durresit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist