11 milione euro per mbeshtetjen e agriturizmit ne vend

Written by on 10/07/2018

11 milione euro per mbeshtetjen e agriturizmit ne vend

Programi IPARD qe bashkefinancohet nga Bashkimi Europian dhe qeveria shqiptare me nje fond total prej 94 milione euro, parashikon qe 11 milione euro te mbeshtese diversifikimin e ekonomise ne fshat, ku perfshihet agroturizmi. Lajmin e dha Ministri i Bujqesise qe theksoi se investimi do te shkoje kryesisht per te mbeshtetur strukturat e agroturizmit, bujtinat e punishtet e prodhimeve tipike. Ministri shtoi se programi i mbeshtetjes zinxhir te sektorit te agroturizmit synon te shkojme drejt nje turizmi gjithevjetor, qe disafishon kontributin e vet ne prodhimin e brendshem bruto, dhe qe ndikon ne mireqenien e qytetareve.

Agroturizmi

Agroturizmi


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist