Mungesa e rojeve bregdetare, problem i sezonit qe duhet zgjidhur!

Written by on 19/05/2018

Zv. ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Hajrulla Çeku deklaroi se fundmi se kete vit jane marre te gjitha masat qe rojet bregdetare, nje prej problematikave me te theksuara ne sezonet turistike, te funksionojne ne plazhet tona dhe te jene ne aktivitet. Ne njesite akomoduese qe kane marr ne administrim ato segmente qe i quajne “plazhe private”, ne rast se do te konstatohet nga task forca mungesa e rojeve, do te penalizohen deri ne heqjen e licenses. Fale projektit te licensimit te rojeve bregdetare  nga Agjencia e Bregdetit dhe Ministria e Turizmit, tashme plazhet shqiptare mund te kene njerez profesioniste te shpetimit te jeteve ne det.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist