Festat lokale gjate gjithe sezonit turistik!

Written by on 19/05/2018

Festat lokale do te shtrihen gjate gjithe sezonit turistik jo vetem ne bregdet, por ne çdo zone me potencial zhvillimi turistik. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi nga festa e luleshtrydhes ne Frakull te Fierit, theksoi se çdo aktivitet qe promovon produktet simbol te zones, kulinarine, traditat, kulturen dhe natyren shqiptare eshte nje forme e mire e promovimit dhe zhvillimit te turizmit jo vetem per turistet vendas, por edhe te huaj. Kreu i Turizmit dhe Mjedisit u shpreh se festa te tilla do te organizohen gjate gjithe sezonit dhe do te mbulojne te gjithe territorin e Shqiperise per te ofruar ne kete menyre per te gjithe turistet, nje alternative me shume se turizmi i detit.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist