Monitorimi i vitit 2020 do të promovojë këtë sektor të ekonomisë!

Written by on 13/12/2019

Zonat bregdetare , qofshin dhe me ato vlera të larta natyrore nuk mbeten më jashtë zhvillimit industrial. Sipas direktivave të BE-së dhe qeveria shqiptare do të marrë masat për zhvillimin e ekonomisë blu. Është mbajtur takimi mes vendeve të Mesdheut mbi zonat e veçanta me ndjeshmëri mjedisore, organizuar nga qendra e konventës së Barcelonës. Deti duhet  monitoruar në mënyrë unike dhe prandaj ne jemi pjesë e kësaj iniciative për të patur mundësinë e realizimit të dy objektivave më të mëdha. E para është zhvillimi i turizimit blu në Shqipëri, pra të afrojmë detin shqiptar për të bërë më shumë turizëm dhe ne e dimë që kemi nevojë të promovojmë këtë pjesë të turizmit që pothuajse mungon”, ka thënë ministri Klosi në fjalën e tij në takim. Ne duam aleancë me sa më shumë shqiptarë të thjeshtë e të zakonshëm të cilët bëjnë përpjekje në kuadër të mirëqenies.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist