Dekada e fundit ka larguar të rinjtë, programi stimulues synon rikthimin e “ inteligjencës” në vend!

Written by on 13/12/2019

Grekët kanë ikur nga vendi dekadën e fundit për të kërkuar një perspektivë më të mirë për karrierën.Qeveria greke ka nisur një program stimulues për të inkurajuar punëtorët e rinj të kthehen në shtëpi. Për të kthyerit, qeveria do të paguajë 70% të pagave deri në 3000 euro në muaj.”Bëhet fjalë  për grekë të rinj me nivel të lartë studimesh të cilët janë laguar për të gjetur një të ardhme më të mirë.Greqia dëshiron tashmë ti rikthejë në vendin e tyre për të sjellë njohuritë dhe përvojë në  ndërmarrjet greke.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist