Miranda e “Sex and the City” i futet politikes.

Written by on 20/03/2018

Miranda e “Sex and the City” i futet politikes. Aktorja do te garoje per postin e Guvernatores se qytetit te New York-ut. Aktualisht kete detyre e mban Andrew Cuomo, i cili do te jete dhe rivali i saj ne zgjedhje. Cynthia Nixon tha se kauza e saj eshte informimi publik dhe lufta ndaj pabarazive sociale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist