Minsitria  e Turizmit në Xhamajkë, hap fshatin artizanal!

Written by on 14/05/2019

 

 

Minstri i Turizmit në Xhamajkë  ka njoftuar fillimet e ndërtimit të një fshati artizanal në vend. Projekti do të jetë pjesë e strategjisë për rritjen e fitimeve të furznizuesve lokalë. Fshati artizanal do të ketë 47 dyqane , dhe do të lidhë tregun dhe vizitorët me produktet vendase. Ndër të tjera minstri ka thënë se fshati do të jetë një mundësi e mirë e prodhuesve vendas. Xhamajka së fundmi është votuar si destinacioni kryesor i Karaibeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist