Ja cilat janë profesionet ku femrat paguhen më shumë se meshkujt!

Written by on 14/05/2019

 

 

Sipas të dhënave publikuar nga qeveria amerikane , ekzistojnë të paktën shtatë fusha të ndryshme karriere ku femrat paguhen më shumë se meshkujt. Nga analiza e pagave të vitit 2014, për burrat dhe gratë që punojnë në më shumë se 550 fusha të karrierës , vetëm në 7 prej tyre femrat paguhen më shumë. Shtatë profesionet përfshijnë guidën dhe operatoret turistikë, muzikantët , këngëtarët apo fushat e ngjashme, menaxhimi i transporteve dhe shpërndarjeve, dietologet , këshilltaret e banimit, blerësit e shumicës dhe pakicës dhe në fund këshilltarët.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist