Ministria e Jashtme e konfirmon, Kapshtica vijon mbyllur deri në këtë datë!

Written by on 10/03/2021

Pika e Kalimit Kufitar të Kapshticës do të qëndrojë e mbyllur deri më datë 22 mars. Lajmi  është konfirmuar nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme. Deri në këtë datë mjetet si autobusa, taksi, apo çdo mjet tjetër i transportit të pasagjerëve, nuk do të lejohet të kalojë.

Greece closed the Kapshtica border crossing by December 4th. Here is the call the police make to the passengers | Top-News1.com

Nga ana tjetër, dalja nga Greqia dhe hyrja drejt vendit tonë, do të jetë e lejuar nga ora 06:00 e mëngjesit deri në orën 22:00 të mbrëmjes, vetëm për këmbësorët dhe mjetet e tonazhit të rëndë./radiotravel.al 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist