4 kushtet që duhet të plotësoni për të udhëtuar në Francë

Written by on 10/03/2021

Zyra e Jashtme në Francë vazhdon të këshillojë të mos udhëtoni nëse nuk keni  arsye thelbësore. Kufizimet e udhëtimit drejt Francës zbatohen për të gjithë pasagjerët nga ajri, me makinë, traget apo tren. Ata që hyjnë në Francë i nënshtrohen rregullave të rrepta të testit Covid dhe karantinës.Të gjithë udhëtarët do të duhet të paraqesin një rezultat negativ të testit COVID-19 i kryer më pak se 72 orë para nisjes.

UK imposes 14-day quarantine on arrivals from France, drawing backlash -  CGTN

Ju duhet të plotësoni një deklaratë ku konfirmoni me përgjegjësi të plotë se nuk keni qenë në kontakt me raste pozitive në dy javët e fundit dhe një vërtetim ku specifikohet arsyeja e udhëtimit./radiotravel.al 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist