Më në fund dyert e kinemasë në Times Square hapen për publikun!

Written by on 08/03/2021

Një vit pas mbylljes së tyre për shkak të koronavirusit, qyteti i New York-ut ka lejuar më në fund rihapjen e kinemave. Mbajtja e maskës dhe distanca sociale janë të detyrueshme. Brenda ambienteve janë instaluar edhe disa filtra ajri që  dezinfektojnë sallat ndërkohë që nuk do të lejohen më shumë se 50 persona.

Movie theaters in New York City can open in March at 25% capacity

Dyert e kinemasë në ‘Times Square’ u mbyllën që prej 17 marsit të vitit të kaluar duke shkaktuar një humbje të madhe në të ardhura./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background