Spanja kërkon me urgjencë pasaportat e vaksinës!

Written by on 08/03/2021

Ministri spanjoll për industrinë, tregtinë dhe turizmin, Reyes Maroto, thotë se qeveria dëshiron që njerëzit të lëvizin përsëri.”Ne kemi krijuar një komision të brendshëm për të vlerësuar se kur duhet të fillojmë një test pilot, në mënyrë që të jetë gati për t’u përdorur sa më shpejt që ta lejojnë numrat e pandemisë,” tha ai.

Reyes Maroto presents the Modernization and Competitiveness Plan with a  public investment of € 3,400 million at the Spanish Tourism Council - The  Spain Journal

Spanja shpreson të jetë një nga vendet e para që do të zbatojë pasaportat e vaksinave për të rritur industrinë e saj të turizmit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background