Me ne fund dhe ne si “Bota”!

Written by on 22/03/2018

Me ne fund dhe ne si “Bota”!
 
Turistet vendas e te huaj qe do te vizitojne kalane e Gjirokastres gjate sezonit te ri turistik 2018 do te kene mundesi te informohen permes tabelave orientuese per kete momunument kulture.Jane 19 tabela informuese ne gjuhet shqip dhe anglisht dhe 9 tabela orientuese, qe jane bere te mundura te realizohen ne bashkepunim dhe me financim te organizates “Trashegimia Kulturore pa Kufij”. Pritet qe ky projekt te rrise ndjeshem sherbimin ndaj vizitoreve ne kete monument kulture nga me te rendesishmit.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist