Aeroporti i vlores do te kushtoje rreth 100 milione euro!

Written by on 22/03/2018

Aeroporti i vlores do te kushtoje rreth 100 milione euro!
 
Qeveria ka miratuar nje vendim qe autorizon Ministrine e Infrastruktures dhe Energjise te perzgjedhe permes nje procedure te pershpejtuar konsulentin qe do asistoje ne negocimin e kontrates me konsorciumin turk per ndertimin e Aeroportit te Vlores. Vendimi vjen vetem dy muaj pas berjes publike te interesit qe shprehen tre kompani te bashkuara ne nje te vetme per te ndertuar aeroportin ne Jug te vendit qe vleresohet me nje kosto 100 milione euro. Diten e djeshme eshte percaktuar nje liste kriteresh qe duhet te paraqesin palet e interesuar per te marre rolin e konsulentit. Aeroporti i Vlores pritet te sjelle lehtesi ne transportin civil te udhetareve si dhe rritje te turizmit ne vend.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist