Me apo pa spektatorë? Ja si do të zhvillohen Lojërat Olimpike të Tokios

Written by on 22/03/2021

Organizatorët e Lojërave Olimpike dhe Paraolimpike Tokyo 2021 kanë konfirmuar se asnjë spektator ndërkombëtar nuk do të lejohet në këtë ngjarje. Komiteti organizues tha se ishte përgatitur të mirëpriste mysafirë, por një rritje e rasteve Covid-19 në të gjithë botën e bëri këtë gjë të pamundur.

Juegos Olímpicos de Tokio 2021 | Gimnasialatina

 

Vetë ngjarja është vonuar me një vit ndërsa pandemia vazhdon të përfshijë globin.Tokio aktualisht ka vendosur të çelë ngjarjen për dy javë duke filluar nga 23 korriku./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background