Maqedonia e Veriut lejon dasmat me 100 të ftuar!

Written by on 31/05/2021

Sipas vendimit të fundit, Maqedonia e Veriut do të lejojë dasmat me 100 të ftuar, në ambientet e jashtme. Prej këtij rregulli përjashtohen rrjedhimisht të gjithë lokalet dhe sallat e dasmave që nuk kanë ambiente të hapura.

Gjithsesi vendimi parashikon vetëm kërcimin e çiftit dhe jo të të ftuarve, për të shmangur kontaktin me duar dhe rrezikun e përhapjes së një virusi./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist