Maqedonasit, “pushtuan” bregdetin shqiptar gjatë qershorit

Written by on 23/07/2018

Maqedonasit, “pushtuan” bregdetin shqiptar gjatë qershorit

 

Numri i shtetasve shqiptarë dhe të huaj të hyrë në territorin shqiptar gjatë muajit qershor është rritur me 11.7 për qind, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Rritje ka pësuar edhe numri i shtetasve të huaj, kjo shifër është rritur me 13.3 për qind gjatë muajit të fundit Rritja lidhet edhe me faktin që shumë të huaj zgjedhin Shqipërinë si destinacion për pushimet verore.  Sipas raportit të INSTAT në muajin qershor ndër vendet që kanë hyrjet më të larta të shtetasve në Shqipëri, është Maqedonia, ndërsa uljen më të madhe e kanë patur shtetasit nga Anglia.. Numri i shtetasve të huaj të hyrë në vendin tonë në gjashtëmujorin e parë 2018 është 1 milion e 900 mije duke u rritur me 9,1 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2017.

Rritet-numri-i-pushuesve-në-bregdetin-e-Tales-në-Lezhë

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist