Mali i Tomorrit josh turistët polakë në Shqipëri

Written by on 20/09/2021

Mali i Tomorrit është një atraksion turistik i çdo stine, por së fundmi ai po frekuentohet së tepërmi nga turistët polakë.

Shumica prej tyre marrin pjesë në guida të gjata turistike me ndihmën e operatorëve turistikë lokalë të Beratit.

Mali i Tomorrit josh turistë nga i gjithë vendi dhe kryesisht të huaj, të apasionuar pas guidave dhe shtegtimit në male.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background