800 metra i gjatë dhe 60 dhoma/ Qyteti nëntokësor në Gjirokastër tërheq turistët nga Lindja

Written by on 20/09/2021

Tuneli nëntokësor 800 metra i gjatë në qytetin e Gjirokastrës, u vizitua nga një numër i lartë turistësh këtë verë. Ilir Lluri, përgjegjës i trashëgimisë kulturore të Bashkisë Gjirokastër shprehet se 90% e vizitorëve janë të huaj.

“Viti i kaluar ka qenë i vështirë, po këtë vit është vizituar nga rreth 500 vizitorë, kryesisht nga vendet të Lindjes”, shprehet ai.

Tuneli me 60 dhoma është hapur për vizitorët që prej vitit 2014 teksa për t’i rezistuar kohës ka nevojë për mirëmbajte dhe lidhur me këtë së shpejti bashkia do të ketë gati një projekt.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background