“Made in Turkey”, në vend të parë, ja çfarë blejnë më shumë shqiptarët!

Written by on 18/12/2019

Importet nga Turqia kanë pësuar një rritje të ndjeshme këtë vit. Të dhënat zyrtare të INSTAT tregojnë se Shqipëria ka importuar nga Turqia në nëntor të këtij viti mallra me vlerë 6.2 miliardë lekë duke njohur një rritje me 1.4 miliardë lekë nga nëntori i vitit të kaluar.  Në vend të parë të importeve nuk janë rrobat por lëndët djegëse dhe materialet e ndërtimit, duke lënë më në hije importin e makinerive dhe pajisjeve.

Young tourist couple shopping in in Grand Bazaar, Istanbul, Turkey


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist